Kom i form med italiensk mat og kultur i Pisa.

Fjelltur med piknik

Dette er en deilig tur med mye variert trim tilpasset alle uansett form og nivå. Turen passer for grupper fra 6 til 12 personer som ønsker en aktiv ferie og med et tilhørende sosialt program. 

Aktivitetene veksler mellom kondisjonstrening gående eller joggende. Du vil få individuell veiledning i løpeteknikk på flatmark og i bakke.  For en god helse er styrketrening like viktig som kondisjon, så det blir økter med crossfit, sirkeltrening og slyngetrening. Det er flere sykkelturer og fjelltur med piknik. Vi får også plass til øvelser med fokus på bevegelse og pust og avspenning.

Like viktig som fysisk aktivitet, er det sosiale programmet. Vi besøker de flotte byene Pisa og Lucca. For den som er interessert i matlaging, blir det anledning til å delta på kjøkkenet for å lære noen av hemmelighetene til Riccardo og mamma Paola. Det er også inkludert en kveld med vinsmaking med tilhørende mat.

Kjersti Oddvarsdatter Sæther (55) som er lege, mosjonist og italiaelsker, har ansvar for løpeturer med teknikktrening, slynge- og styrketrening. Hun er også din lokale guide på turen.

I ledige stunder kan du slappe av ved bassenget i hagen til Podere san Paolo, ta en ekstra sykkeltur eller gå på spa ved Bagno di Pisa.

Praktisk informasjon:

Turene tilpasses enklest Norwegian sine avganger til/fra Pisa lørdager og tirsdager. Dere kan velge mellom 4 dagers og 7 dagers opplegg. Innholdet tilpasses oppholdets lengde.

Ta gjerne kontakt for å avtale nærmere om dine reisepreferanser. Det er flere selskaper som flyr til Pisa, men Norwegian reiser direkte fra Oslo. 

Pris (kursavgift + opphold) per person

Tirsdag-tirsdag: Kursavgift 5.900 kroner. Opphold i enkeltrom 520 € og i dobbeltrom når to reiser sammen 440 € betales til vertskapet. Oppholdet inkluderer frokost, 3 retters middag (hjemmelaget og basert på lokale råvarer) med vin og lunsj på avreisedagen. (Flyreise er ikke inkludert).

Tirsdag-lørdag: Ta kontakt for informasjon om priser dersom du ønsker dette kortere oppholdet.

Kursavgiften dekker treningsveiledning, fjellturer med piknik og sosiale utflukter; byturer til Pisa (per sykkel) og Lucca (med bil), kokekurs med eget oppskriftshefte og vinsmaking. Den dekker også transport til og fra flyplass dersom man kommer samlet.

Nivået på denne turen passer deg som ønsker en aktiv ferie med variert og tilpasset trening. Kanskje du allerede jogger noe eller du har lyst til å prøve ut jogging. Omfang og intensitet avhenger av din nåværende form og hva du har lyst til. Inkludert i kursavgiften er 

Spørsmål om turen og/eller påmelding sendes kjersti@trenitoscana.no eller på telefon 9909 4965. Påmeldingen er bindende.

BLI STERKERE – LØP FORTERE: Dette er en nyhet av året. Kursleder Bård Borch Michalsen (61) er også ivrig mosjonist, og har i godt voksen alder deltatt både i Ironman og maraton. Han leder treningen for dem som ønsker litt større fart eller lengre turer. Denne turen passer for deg som løper jevnlig, og som kan løpe 10 km eller mer. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om denne turen. Styrketrening og det sosiale programmet et felles for begge gruppene.

Vi bor på Podere San Paolo 5 km fra Pisa sentrum, et enkelt gjestehus hvor Paola, Gennaro og Riccardo er vårt hyggelige italienske vertskap.

Her er en nydelig hage og et stort svømmebasseng. Siden dette er en agriturismo med dyrking av oliven og grønnsaker, går også vennligsinnede katter og to hunder fritt rundt på området.

Flyreisen bestilles av deltakerne og er ikke inkludert. Norwegian flyr direkte Oslo – Pisa. Også SAS har turer til Pisa. Du kan få råd om reisemåte.