Kom i form med italiensk mat og kultur i Pisa.

Fjelltur med piknik

KOM i FORM MED MAT OG KULTUR: Dette er en deilig tur med mye variert trim tilpasset alle uansett form og nivå. Turen samler fra 6 til 12 personer som ønsker en aktiv ferie og med et tilhørende sosialt program. 

Aktivitetene veksler mellom kondisjonstrening gående eller joggende. Du vil få individuell veiledning i løpeteknikk på flatmark og i bakke.  For en god helse er styrketrening like viktig som kondisjon, så det blir økter med  sirkeltrening og slyngetrening. Det er flere sykkelturer og fjelltur med piknik. 

Like viktig som fysisk aktivitet, er det sosiale programmet. Vi besøker de flotte byene Pisa og Lucca. For den som er interessert i matlaging, blir det anledning til å delta på kjøkkenet for å lære noen av hemmelighetene til Riccardo og mamma Paola. 

Kjersti Oddvarsdatter Sæther (58) som er lege, mosjonist og italiaelsker, har ansvar for løpeturer med teknikktrening, slynge- og styrketrening. Hun er også din lokale guide på turen.

BLI STERKERE – LØP FORTERE: Dette er en nyhet av året. Kursleder Bård Borch Michalsen (64) er også ivrig mosjonist, og har i godt voksen alder deltatt både i Ironman og maraton. Han leder treningen for dem som ønsker litt større fart eller lengre turer. Denne turen passer for deg som løper jevnlig, og som kan løpe 10 km eller mer. Styrketrening og det sosiale programmet et felles for begge gruppene.

I ledige stunder kan du slappe av ved bassenget i hagen til Podere san Paolo, ta en ekstra sykkeltur eller gå på spa ved Bagno di Pisa.

Praktisk informasjon:

UKESKURS 23.8 – 30.8 og 24.09 – 1.10 2022

Kursavgift 3.500 kroner. Kursavgiften dekker trening, fjellturer med piknik og det sosiale programmet.

Overnatting med halvpensjon (frokost og middag) betales direkte til vertskapet og er ikke inkludert i kursavgiften: 455 € (ca 4550 kr) for 7 døgn i enkeltrom, og 350 € (ca 3500 kr) for 7 døgn når to reiser sammen og deler rom. 

Vi bor på Podere San Paolo 5 km fra Pisa sentrum, et enkelt gjestehus hvor Paola, Gennaro og Riccardo er vårt hyggelige italienske vertskap.

Her er en nydelig hage og et stort svømmebasseng. Siden dette er en agriturismo med dyrking av oliven og grønnsaker, går også vennligsinnede katter og to hunder fritt rundt på området.

Oppholdet inkluderer overnatting med halvpensjon i enkelt eller dobbeltrom, frokost og 3 retters middag (hjemmelaget og basert på lokale råvarer) med drikke.

REISEN bestilles av deltakerne og er ikke inkludert. Norwegian flyr direkte Oslo – Pisa. Også SAS/Lufthansa flyr til Pisa. Ta gjerne kontakt for å avtale nærmere om dine reisepreferanser. 

Påmeldingsfrist 15.juni 2022. Det er begrenset med antall plasser, og prinsippet «først til mølla» gjelder.

Påmeldingen er bindende ved at du betaler et depositum på kr 500 ved bekreftet plass. Dette refunderes ikke om du skulle ombestemme deg. Kursavgiften (resterende) betales senest 28 dager før kursstart. Ved avbestilling etter dette, refunderes 50 % av det siste beløpet.

Tirsdag-lørdag: Ta kontakt for informasjon om priser dersom du ønsker dette kortere oppholdet.