Kom i form med italiensk mat og kultur i Pisa

Dette blir en deilig tur med mye variert trim tilpasset alle uansett form og nivå. Du får oppleve våren i hjertet av Italia. Fordi vi er en liten gruppe, passer det like godt for deg som reiser alene som dere som reiser flere sammen og for par. Vi har et eget tilbud til mor og datter som reiser sammen (se under).

Aktivitetene veksler mellom kondisjonstrening gående eller joggende, sykkelturer, fjelltur med piknik, og styrke- og slyngetrening. Du vil få individuell veiledning i løpeteknikk på flatmark og i bakke.
Like viktig som fysisk aktivitet, er det sosiale programmet. Vi besøker de flotte byene Pisa og Lucca.

Vi blir servert hjemmelaget og lokalt dyrket mat og lokal drikke, og for den matinteresserte inngår et kokekurs hos vertskapet.

Kjersti Oddvarsdatter Sæther (54) som er lege, mosjonist og italiaelsker, har ansvar for løpeturer med teknikktrening, slynge- og styrketrening. Hun er også din lokale guide på turen.

I ledige stunder kan du slappe av ved bassenget i hagen til Podere san Paolo, ta en sykkeltur eller gå på spa ved Bagno di Pisa.

Praktisk informasjon:

Du kan velge mellom 4,5 dager eller 7 dager (lørdag 2.6 til lørdag 9.6 eller tirsdag 5.6 til lørdag 9.6). Det er også mulighet for hjemreise søndag. Ta gjerne kontakt for å avtale nærmere om dine reisepreferanser. Både SAS og Norwegian flyr nå til Pisa.

Pris (kursavgift + opphold + intern transport):

Tirsdag-lørdag: Samlet pris kursavgift + opphold som inkluderer 3 retters middag med vin + intern transport og sosialt program (5 dager): 6.400 kroner (kursavgift 3.700 kroner betales ved påmelding, mens 275 € betales til kursstedet for opphold i dobbeltrom) / 7.000 kroner (kursavgift 3.900 kroner betales på påmelding. 315 € betales til kursstedet for opphold i enkeltrom).

Lørdag-lørdag: Samlet pris kursavgift + opphold som inkluderer 3 retters middag med vin + intern transport og sosialt program (7 dager): 8.900 kroner (Kursavgift 4.600 kroner og opphold 440 € i dobbeltrom) / 9.800 kroner (kursavgift 4.800 kroner og opphold 510 € i enkeltrom).

Kursavgiften dekker treningsveiledning, fjellturer med piknik og sosiale utflukter: morgentrimturen med rask gang eller teknikktrening jogging flatmark. Du får lære hvordan du lettest løper i motbakke, og du får tilbud om en intervalløkt. Styrketrening blir viktigere jo eldre vi blir. Her får du veiledning i styrketrening med og uten slynge. Det blir sykkelturer og fjellturer m/guide. Du får et lite løpehefte.

Nivået på denne turen passer deg som ønsker en aktiv ferie med tilpasset trening og som allerede jogger noe eller som har lyst til å prøve ut jogging. Omfang og intensitet avhenger av din nåværende form og hva du har lyst til. Inkludert i kursavgiften er en sykkeltur til Pisa og deretter tid til å blir kjent med Pisas severdigheter på egenhånd.

Vi bor på Podere San Paolo 5 km fra Pisa sentrum, et enkelt gjestehus hvor Paola, Gennaro og Riccardo er vårt hyggelige italienske vertskap.

Her er en nydelig hage og et stort svømmebasseng. Siden dette er en agriturismo med dyrking av oliven og grønnsaker, går også vennligsinnede katter og to hunder fritt rundt på området.

Pris for opphold betales i løpet av oppholdet til vertskapet. Den inkluderer frokost og treretters middag med drikke. I tillegg blir det et lett måltid ved ankomst tirsdag og før avreise lørdag. På begge fjellturer er pikniklunsj inkludert. På hjemreisedagen (lørdag) tar vi en tidlig ettermiddagsøkt og spiser et lett måltid før avreise til flyplassen kl 19. Du får beholde rommet til avreisetidspunktet (så langt de er mulig).

For den kokeinteresserte blir det anledning til å delta i forberedelsen av kveldens måltid. Så her kan du lære å lage pasta i tillegg til en rekke av Toscanas spesialiteter.

Flyreisen bestilles av deltakerne og er ikke inkludert. Norwegian flyr direkte Oslo – Pisa. Også SAS har turer til Pisa. Du kan få råd om reisemåte.

Turen forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte – minimum åtte og maksimum 14 deltakere.

Spørsmål om turen og/eller påmelding sendes kjersti@trenitoscana.no eller på telefon 9909 4965. Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 13.mars 2018