Kom i form med italiensk mat og kultur i Pisa.

Dette blir en deilig tur med mye variert trim tilpasset alle uansett form og nivå. Du får oppleve våren i hjertet av Italia. Fordi vi er en liten gruppe, passer det like godt for deg som reiser alene som dere som reiser flere sammen og for par. Vi har et eget tilbud til mor og datter som reiser sammen (se under).

Aktivitetene veksler mellom kondisjonstrening gående eller joggende, sykkelturer, fjelltur med piknik, og styrke- og slyngetrening. Du vil få individuell veiledning i løpeteknikk på flatmark og i bakke.
Like viktig som fysisk aktivitet, er det sosiale programmet. Vi besøker de flotte byene Pisa og Lucca.

Vi blir servert hjemmelaget og lokalt dyrket mat og lokal drikke, og for den matinteresserte inngår et kokekurs hos vertskapet.

Kjersti Oddvarsdatter Sæther (55) som er lege, mosjonist og italiaelsker, har ansvar for løpeturer med teknikktrening, slynge- og styrketrening. Hun er også din lokale guide på turen.

I ledige stunder kan du slappe av ved bassenget i hagen til Podere san Paolo, ta en sykkeltur eller gå på spa ved Bagno di Pisa.

Praktisk informasjon:

Tirsdag 28. mai – tirsdag 4. juni. 2019

Du kan også velge et kortere opphold med hjemreise 1. juni. Ta gjerne kontakt for å avtale nærmere om dine reisepreferanser. Det er flere selskaper som flyr til Pisa, men Norwegian reiser direkte fra Oslo. 

Pris (kursavgift + opphold)

Tirsdag-tirsdag: Kursavgift 5.900 kroner. Opphold i enkeltrom 495 € og i dobbeltrom når to reiser sammen 415 € betales til vertskapet. Oppholdet inkluderer frokost lunsj på avreisedagen og på fjellturene og 3 retters middag med vin. (Flyreise er ikke inkludert).

Ved påmelding før 1. februar, får du 500 kroner i rabatt på kursavgiften.

Tirsdag-lørdag: Ta kontakt for informasjon om priser dersom du ønsker hjemreise lørdag 1. juni.

Kursavgiften dekker treningsveiledning, fjellturer med piknik og sosiale utflukter: morgentrimturen med rask gang eller teknikktrening jogging flatmark. Du får lære hvordan du lettest løper i motbakke, og du får tilbud om en intervalløkt. Styrketrening blir viktigere jo eldre vi blir. Her får du veiledning i styrketrening med og uten slynge. Det blir sykkelturer og fjellturer m/guide.

Nivået på denne turen passer deg som ønsker en aktiv ferie med variert og tilpasset trening. Kanskje du allerede jogger noe eller du har lyst til å prøve ut jogging. Omfang og intensitet avhenger av din nåværende form og hva du har lyst til. Inkludert i kursavgiften er byturer til Pisa (per sykkel) og Lucca (med bil).

 

BLI STERKERE – LØP FORTERE: Dette er en nyhet av året. Kursleder Bård Borch Michalsen (60) er også ivrig mosjonist, og har i godt voksen alder deltatt både i Ironman og maraton. Han leder treningen for dem som ønsker litt større fart eller lengre turer. Denne turen passer for deg som løper jevnlig, og som kan løpe 10 km eller mer. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om denne turen. Styrketrening og det sosiale programmet et felles for begge gruppene.

 

Vi bor på Podere San Paolo 5 km fra Pisa sentrum, et enkelt gjestehus hvor Paola, Gennaro og Riccardo er vårt hyggelige italienske vertskap.

Her er en nydelig hage og et stort svømmebasseng. Siden dette er en agriturismo med dyrking av oliven og grønnsaker, går også vennligsinnede katter og to hunder fritt rundt på området.

Pris for opphold betales i løpet av oppholdet til vertskapet. Den inkluderer frokost og treretters middag med drikke. I tillegg blir det et lett måltid ved ankomst tirsdag og før avreise lørdag. På begge fjellturer er pikniklunsj inkludert.

For den kokeinteresserte blir det anledning til å delta i forberedelsen av kveldens måltid. Så her kan du lære å lage pasta i tillegg til en rekke av Toscanas spesialiteter.

Flyreisen bestilles av deltakerne og er ikke inkludert. Norwegian flyr direkte Oslo – Pisa. Også SAS har turer til Pisa. Du kan få råd om reisemåte.

Turen forutsetter tilstrekkelig antall påmeldte – minimum åtte og maksimum 16 deltakere.

Spørsmål om turen og/eller påmelding sendes kjersti@trenitoscana.no eller på telefon 9909 4965. Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist 13.mars 2019